Három kérdés, avagy rövid beszélgetés Ravasz Tiborral

 

Tibor, Dunaszerdehelyen a DAC színeiben indultál neki a téli felkészülésnek. Kérlek, mondd el, mi az oka, hogy nem a Dunakanyar-Vác csapatánál folytatod? A választ ki is egészíthetnéd egy kis összegzéssel, hogy mi sikerült Vácon az őszi idény alatt.

„Igen, így van, a DAC B csapattal kezdtem a téli felkészülést. Ennek az az oka, hogy be akarom fejezni a középiskolát. Mivel Dunaszerdahelyen járok suliba és most májusban fogok érettségizni, ezért nagy valószinűség szerint a tavaszt a DAC B csapatában töltöm.

Változatos őszt tudok magam mögött, sok sérüléssel, de 100%-os állapotban mindig pályára léptem. Egy gólt is szereztem. Minden féle képpen sok tapasztalatot szerezve, sikeresnek mondhatom e fél évemet, mivel számitanak rám, és nyáron szeretnének újra soraik közt tudni. De, ezt majd a jövő eldönti.”

 

Milyenek az elképzeléseid a következő fél évről?

„Sikeresen leérettségizni. Ami a focit illeti, tovább keményen edzeni, és a pályán a legjobbat nyújtva a csapat hasznára lenni...”

 

Ha jól tudom, a B-csapat irányítása Zsákovics Tibor kezébe került. Ez szerintem számodra pozitív hír, ugyanyúgy, ahogy pozitívnak vélem azt a tényt, hogy újra együtt játszhatsz egy pár régi ismerőssel az U-19 csapatából?

„Igen, örülök hogy újra az ő kezei alatt dolgozhatom, biztos vagyok benne, hogy irányitása alatt a csapat fejlődni fog. Szintúgy örülök a régi-új csapattársaknak, hisz tavaly egy sikeres évet zártunk, egy jó kollektivát alkotva. Bízom benne, hogy így újra összeállva, egy idő után megint olyan sikeresek leszünk, mint tavaly...”

(Poór Tibor, 2010. január 27.)