FÓRUM: Z ODKAZOVEJ SCHRÁNKY - FÓRUM: SZURKOLÓI ÜZENETEK - FAN FORUM: FROM OUR MAILBOX

Báč-DAC 0:1

ODKAZY FANڊIKOV - SZURKOLÓI ÜZENETEK:

- örülök a győzelemnek, a játék egy kicsit javulhatna.Szerencsénk volt, hogy nem kaptunk gólt, Sánta Petinek volt egy-két jó védése. Jobb csapatok ellen ez kevés lesz, de remélem, hogy akkor máshogy (jobban!) fogunk játszani. Volt egy olyan érzésem a 2. félidőben, mintha döntetlenre "játszanának" a csapatok, pedig az egyik csapatnak sem lett volna jó (összesen -1 pont). De még egyszer: ez csak egy érzés volt, remélem, hogy az igazság teljesen más. A Bacsfa ki fog esni. Állítólag nincsenek olyan anyagi körüllmények, mint eddig voltak, a focihoz meg ugye pénz is kell. A játékuk sem volt valami medgyőző. De ez legyen az ő gyondjuk. Meg a 6 kieső csapat az sok. Mindenesetre sajnálni fogom őket. De nekünk az a dolgunk, hogy minden ilyen és ehhez hasonló meccset nyerni kell otthon is és idegenben is egyaránt!!! Csak így van esélyünk az élbolyban tanyázni. Onnét meg már csak egy ugrás az 1. liga! Hajrá DAC!!! Mindent bele fiúk!!!

Leslie 24 Aug 2005 13:14

- Az osszes eddigi ellenfel egy nagy rakas..., kiveve a Losoncot. De a tobbi az mind kiesik. Sajna, mi egyiknel sem voltunk jobbak... 

P.S.: nekem is tetszik, hog az Olejnik is teret kapott, ez mostmar mindig igy lesz?

Karcsi 22 Aug 2005 15:22

- Super, ze sa k tomu vyjadruje aj hrac, priamy akter. Olejnik dokazuje, ze je profik nielen na ihrisku, ale aj mimo. Bude to po kazdom zapase?

Igor 22 Aug 2005 12:04

- Olejník má pravdu, bolo to víazstvo so šastím - dali sme šastný gól, mali sme šastie pri žrdi, pri Šantových jasliach, ale najväčšie šstie bolo, že sme mli takého súpera, akého sme mali.

mot 22 Aug 2005 8:41

- To je super, ze ste zalozili toto okienku, cenime si snahu kapitana a jeho bojovnost. Dakujeme DACU za vitazstvo, nech uz bolo hocijake.  To je hlavne, ze su 3 body doma, pod stresom sa hra predsa tazko. Chalani drzte sa, len tak dalej. Hajra DAC!!!!!!!!!!!!!!!

Machulka 21 Aug 2005 16:33

- Ket kutya csapat jatszott, ezen a stadionon jobb meccsek szoknak lenni - ha a somorja jatszik. Kar volt a penzert meg az idoert!

Karcsi/somorja 21 Aug 2005 13:38

- Skoda tych dvoch prehier doma, mohli sme byt na spici tabulky... pomaly sa muzstvo skonsoliduje a ideme do 1. ligy! - ved uz mame aj sponzora BELAR. Vdaka chalani za vitazstvo, radsej vyhrat po zlom vykone ako po nom prehrat ... :-)

Peter 21 Aug 2005 13:21

- Eleg rossz volt a meccs, meg szerencse, hogy a bascfa is gyenge mint a tea... de egy kis szerencsevel a jobbik nyert. Mit adtunk volna azert, ha ilyen rossz jatekkal, de meglenne a ket hazai meccsbol a hat pont! Hajra DAC!

Gabor 21 Aug 2005 11:40

- Nem voltam kint, de amikor lattam a teletexten az eredmenyt, ugraltam a plafonig... Kicsit aztan meglepett a kritikus kommentar, de fo, hogy megvan a harom pont! Koszonjuk!

mba 21 Aug 2005 09:19

- Meddig lehet meg ezt igy csinalni, hogy az otthon elhullajott pontokat kintrol hozzuk vissza? Jobb lenne, ha elkezdenenk mar vegre itthon is nyerni. Es

persze tovabbra is hordani kintrol egy, de ha lehet 3 pontokat is... 

Tibi 21 Aug 2005 09:55