FÓRUM: Z ODKAZOVEJ SCHRÁNKY - FÓRUM: SZURKOLÓI ÜZENETEK - FAN FORUM: FROM OUR MAILBOX

Prešov-DAC 3:1

ODKAZY FANڊIKOV - SZURKOLÓI ÜZENETEK:

 

- Dufam, ze po tomto zapase uz bude len lepsie. Aj ked to nikto z nas nevidel, podla oho, co pisu noviny, to nemuselo byt take zle. Aj Slovan dostal v Presove trojku. Teraz pojde o to, aby sme sa skonsolidovali a konecne bojovnostou a chcenim priklonili stastenu na nasu stranu. Hjra DAC! 

Igor 12 Sep 2005 12:56

- Helo, csak így tovább, lassan már csak varjak fognak kimenni a meccsre, mert a gyalázatos teljesítmény és 60 koronás jegy nincs egy súlycsoportban.

A legjobb teljesítmény általában gyözelemben nyilvánul meg, persze vannak kivételek, mint a magyar svéd meccs, de ott sem 3-1 lett, hanem csóró 1-0.

Nemcsak edzöt kell váltani, hanem vezetöséget, és persze játékosokat. Ide hoznak mindenféle alultáplált focistának gúnyolt embereket. Jó úton haladunk a III. liga felé. Bár gondolataim úgy is csak elvesznek az ürben, de bízom benne még egy hétig, hogy fordul a kocka. Tisztelettel 

Zoli 12 Sep 2005 10:04

- Szombaton megmutassuk a Slovannak, hogy ki a jobb! Remelem sokan lesznek.

Gabor 12 Sep 2005 09:47

- Azt szeretnem uzenni a Fieber Petinek meg a Zsakovics Tibinek, hogy huzzanak egy vastag vonalat az eddigi fordulok utan es kezdjek elejerol. Ebben a csapatban tobb van mint amit eddig mutatott, es ha minden jol megy, vegre a szerencse is felenk fordul. Sok szurkolo vart erre a cserere, most itt az ideje, hogy a csapat vissanyerje a nezok bizalmat.

Bela, 12 Sep 2005 08:09