FÓRUM: Z ODKAZOVEJ SCHRÁNKY - FÓRUM: SZURKOLÓI ÜZENETEK - FAN FORUM: FROM OUR MAILBOX

 

Z. Moravce - DAC 4:1

 

ODKAZY FANڊIKOV - SZURKOLÓI ÜZENETEK:   

 

- Recept Fieber akosi nezabera, pod Kunom sme v siestich zapasoch dosiahli 7 bodov, pod fieberom tiez v siestich jediny. A nase hviezdy v utoku Suchanek s Jurkom a Maruniakom dali len jeden gol. Saniho sme nechceli, teraz ozivil Bac. A pritom tiez chodil po skuskach a netrenoival, potreboval sa zapracovat do muzstva. a predsa striela goly.

Toto je na zaplakanie. Prehrat sa da, ale 4:1 je debakel. Pride vobec este niekto v sobotu na zapas proti podbrezovej? Chlapci, ja sa za vas hanbim, v robote (v blave) sa mi vysmievaju, prezivam najhorsie dni svojho fanusikovskeho zivota!!!

Igor 17.10.2005 11:19

 

- Ezert tenyleg talakozora kell hivni a jatekosokat! Mi a fenet beszelhettek nekik a drukkerek, ha megint igy kikaptak? Vagy nem is volt talalkozo?

DACFAN 16.10.2005 20:58

Találkozó volt, több oldalnyi anyagot készítek, csak még egy ideig eltart. Ezért mindenki türelmét kérem, de holnapra remélhetőleg kész lesz. Egyet elárulok: megéri majd elolvasni!

 

- Ki volt az az okos ki elkuldte a Sanit. Ket meccsen ot golt rugott Bacsfan. Nem pont egy ilyen jatekos hianyzik a DACbol? Helyette jottek mindefele ligas  "sztarok", akik tiz meccsen egyetlen golt se tudtak rugni.

Bela 16.10.2005 20:05