FK DAC 1904, a.s. DUNAJSKÁ STREDA

 

FÓRUM: Z ODKAZOVEJ SCHRÁNKY - FÓRUM: SZURKOLÓI ÜZENETEK - FAN FORUM: FROM OUR MAILBOX

 

És íme az első nyereményjátékunk győztese: pepe ivan, alias Péter Dunaszerdahelyről:

pepe ivan, alias Peter z Dunajskej Stredy, so šálom pre víaza našej prvej fanúšikovskej súaže:

 

Amint ígértük, az első darab közösen megtervezett sál az egyik beküldőnk nyereménye lesz! A 2006. május 31.-ei idényzárót követően megtartottuk a sorsolást. Amint a képeken is látszik, Tibor Mičinec edző keze pepe/dacfun számára volt szerencsés. Gratulálunk! Nyereményjátekunk ezzel végetért, az összes résztvevőnek köszönjük a beküldött tervezeteket és ötleteket!

 

 

Ako sme sžúbili, prvý kus spoločne navrhnutého šálu získa jeden z vás – celkom zadarmo! Losovanie sa uskutočnilo 31. mája 2006 po poslednom tréningu mužstva. Ako vidno aj na obrázkoch, ruka Tibora Mičinca bola šastlivá pre fanúšika s nickom pepe/dacfun. Gratulujeme! Súaž sa týmto končí, všetkým zúčastneným ďakujeme za návrhy a nápady!

 

- Nyereményjáték - Nyereményjáték - Nyereményjáték -

TERVEZZ ÉS NYERJ DAC – SÁLAT !

Itt az idő, hogy közösen megtervezzük a DAC – sálat. Küldjél tervezetet rajzban vagy írd meg, mit tartalmazzon és hogy nézzen ki a sál. Ha nem érzed magad tervezőnek, írd meg, érdekelne-e egy ilyen sál. Ha elegendő tipp érkezik és a sálak elkészülnek, az első darab az egyik beküldőnk nyereménye lesz!

- Súťaž - Súťaž - Súťaž - Súťaž -

NARVHNI A VYHRAJ KLUBOVÝ ŠÁL

 

Pošli svoj grafický návrh, ako by mal vyzera klubový šál DAC, prípadne napíš, čo by mal šál obsahova. Ak sa necítiš by grafikom, napíš, či by si mal o šál DAC záujem. V prípade dostatočného záujmu budú šály vyrobené a  prvý kus získa jeden z vás – celkom zadarmo!

 

ODKAZY FANڊIKOV - SZURKOLÓI ÜZENETEK:

- Szombaton a peredi barátaink ismét eljöttek szurkolni csapatunknak (sajnos, ez sem segített...) és magukkal hozták a 90-es évek egyik emlékezetes DAC-sálját. Íme két felvétel:

dac_sal_90s_1_01.jpg

dac_sal_90s_1_02.jpg

Nos, mit szóltok hozzá?

nk, 02.05.2006

 

- Remélem szombaton ismét nyerünk, bár Rimaszombat mindig kemény ellenfél.

Szeretném még megkérdezni, hogy a sálakkal miújság? Mikor zárul le a beküldési határidő? Már scak azért, mert lassan akár lehetne varrattani is. Nekem a csatoltak tetszenek. Csak az áldd-nál tényleg két d, arra figyeljünk majd oda. Esetleg lehetne rájuk szavazni, mit szolsz?

Attila 28.04.2006 06:04

 

- chlapci ešte to skuste...ešte to nieje stratene, šanca tam ešte žije...fanúšikovia musia pomoc svojou účasou...verím že to chlapci dnes vyhrajú...hajrá DAC

Dušan Staš 22.04.2006 09:45

 

- dnes musia chlapci vyhra!!! hajrá DAC...posielam navrhy šalov...

Dušan Staš 18.04.2006 10:57

  

 

- rad by som prišiel povzbudi DAC, ale ja som z daleka, až z východu...ale určite budem drža palce, aby sa chalani zachránili!!!posielam ďalší šál...hajra DAC

Dušan Staš 17.04.2006 17:45

 

- dobry den, chcel by som sa vyjadri k otázke prečo fandím DACu. jeho fanúšikom som sa stal, ked som po prvýkrát prišiel ako hrač do dunajskej stredy na futbalový turnaj, vtedy ešte starších žiakov, odvtedyv tlači a na internete sledujem dianie a výsledky v DAC. z hračov sa mi najviac pači Jiří Kobr a medzi hráčmi v poli sa mi pozdávajú Sani a Hadviger. dúfam, že sa DAC udrží v súaži!!! v prílohe posielam návrh šálu. nakoniec by som sa chcel spýta, kedy bude vyhodnotenie súaže o návrh šálu DAC??? s pozdravom

fanúšik dusan 16.04.2006 09:40

 

- Posielam návrh šálu DAC.

fanúšik DACu Dušan 15.04.2006 20:33

 

- Meg mielott barki nekem esne es elso szamu kozellensegnek tekintene: azert irtam egy D-vel,mert ugy emlekszem,az eredetiben is egyel volt irva sajna.tartom magam a hagyomanyokhoz. amit irtam, az pedig az en velemenyem, nem kell vele egyeterteni.............................. a beszologatos nevrokonomnak meg: Szerdahely egy magyar varos, en magyar vagyok, a nekem tetszo sal SE NEM SZLOVAK, se NEM ANGOL feliratu.

pepe/dacfun 04.04.2006 21:44

 

- ,,Pepe Ivan´´-nak üzenem,h. inkább ne raklamáljon az idegen nyelvu felirat ellen, amíg nem tanul meg rendesen magyarul írni, ÉS NEM KÉNE A DAC-OT CSAK A MAGYAROKÉNAK TEKINTENI! Ugyanúgy vannak szlovák nemzetisegű drukkerek is,ráadásul sok a szlovak játékos is a csapatban. Ha esetleg a hibádat még nem fedezted volna fel akkor engedd meg, hogy rámutassak: Isten, ÁLDD meg a magyart... köszönöm

W.Péter 01.04.2006 22:04

 

- Sziasztok!

Mivel rajozlni nem tudok -még számgéppel se -ezért csak néhány észrevételt engedjetek meg:

- egyetértek "pepe ivan"-nal, a salba nem kellene semmi idegen nyelvu felirat!!!!!!!, elég egy HAJRÁ DAC!

- a város és a csapat címerén kívül utalni kéne valamilyen módon az egész felvidéki magyarságra -nem mondom, hogy a Felvidék szót így bele kell írni, csak ne feledjük, a meccsekre ma is nagyrészt nem a szerdahelyiek járnak ki, hanem a környékről is nagyon sokan, sőt azelőtt ugye még Párkányból is jöttek drukkolni!!!!!Ne zárjuk ki őket se, inkább abban bízzunk, hogy egyszer megint érdemes lesz kocsiba ülniük és 2hetente ide autózni és drukkolni!

- a csehszlovák kupának viszont helye van a sálban, mint legértékesebb ereklyénknek!

- megpróbálhatnánk tartani magunkat a régi sálhoz, az remek volt, egy kis hibával: Isten áldd meg a magyart! (2 "D"-vel kell írni, ilyen "apróságokra" is figyeljünk oda!)

Aztán ha elkészülnek a sálak, mindenképen kérek egyet!

Hajrá DAC!

-hofi- 30.03.2006 11:53

 

- Most neztem az oldalt es valaki a regi salt hajszolja. Nekem van. De szerintem nem 1 format kene csinalni es szerintem a kupa nagyon is kell bele. Es en akkor 180skert vettem de ugy tudom hogy az Arpus csinaltatta oket es ha jol tudom akkor BRNBEN. Majd 7 vegen lekapom es elkuldom.

Jo lenne kitalalni  valami jo kis DAC indulot. Most a kispestnek is van uj induloja a pokolgep enekese enekelte a szurkoloknak lehet lattad is.

Pista 17.03.2006 13:00

 

- szerintem az eddigi legjobb sál Boráros Tamásé, egyszerű és esztétikus. Maradhatnának ezek a feliratok is az egyik ill. a másik oldalon

Leslie 17.03.2006 08:08

 

- A regi salt asszem gyorben gyartottak. egyik ismerosomnek van. megprobalom tole elkerni, lefenykepezni aztan felkuldeni. csak az, hogy nagyon vigyaz ra. hasonlo, mint amit en kuldtem, az az Isten ald meg a magyart-os csak a szinosszeallitast elfelejtettem, azert rajzoltam valami hasonlot. ket szelen dac cimer van, kozepen meg hogy Dunaszerdahely. Dupla vastagsagu. asszem egyik felen kozepen a Dunaszerdahely felirat kek, a ket isten ald meg a magyart meg sarga, a masik oldalon meg forditva. ket szelen meg dac cimer volt, a vege meg rojtos. remelem el tudom kerni tole. azt hiszem az ugy tiz evvel ezelott is mar 300 sk volt. Limitalt szeria volt.

pepe ivan 16.03.2006 08:42

 

- a salba nem kellene semmi idegen nyelvu felirat (FOREVER DAC meg hasonlok). magyarok vagyunk, nemdebar?! SOHA SENKI nem drukkolt angolul a csapatunknak.

- a salba nem kellene a csehszlovak kupat se beletenni. sajna csak ez minden, amink van (egy kisvaros csapatat tekintve kimagaslo teljesitmeny), de ez mar tobb mint 15 eve volt!!! azok mas idok voltak. foglalkozzunk a jelennel.

- a salba semmikeppen ne FK DAC 1904 legyen beleirva, mert SOHA SENKI nem igy emlegeti a csapatunkat. CSAK D.A.C.! Semmi FK!

- ha mar mindenaron datumot akar beleirni valaki, az legyen inkabb az 1904, ne az 1987.

- jo lenne UGYANOLYAN salat csinalni, mint a regiek voltak. REMEKUL KI VOLT TALALVA. TOKELETES VOLT!

Mindezt nem azert irtam, hogy valakit megbantsak, csak epito kritika. Hisz egy hajoban evezunk...

HA VALAKINEK MAGVAN A REGI DAC SAL, KULDJON MAR FEL EGY KEPET ROLA!!!

Ha keszen lesznek a salak mindenkeppen kerek egyet. aztan lehet kerek meg kettot. ha keszen lesznek, jo lenne egy kis standdal kiallni a tokmagarus melle salakat arulni ott a baraknal.

pepe ivan 15.03.2006 09:28

 

- O šál mám samozřejmě zájem a 1 ks si tímto objednávám. Vzor by neměl by být moc složitý. Barva : klubová modrožlutá na obou krajích šálu znak DACU a uprostřed modrý nápis ve žlutém podkladu FC DAC 1904

J.U st.13.03.2006 13:20

 

- Marek Mokoš 09.03.2006 15:21

 

- Dobry den poslal som dalsie namety salov

Marek Mokoš 07.03.2006 17:32

 

- Boráros Tamás 07.03.2006 13:00

 

- Ez lenne az én sálam

Lukács Péter 06.03.2006 23:44

 

- posielam vam dalsi z mojich navrhov:

Marek Mokoš 03.03.2006 19:01

 

- posielam vam moj sal v logom DAC 1904 Dunajska streda a erb mesta Dunajska Sreda. Na saly by malo byt znak DAC a mesta zkazdej strany a nazov DUNAJSKA STREDA a strapce z kazdej strany - vypada to peknejsie posielam vam svoj navrh.... Poposielam vam este viac.

Marek Mokoš 02.03.2006 17:57

 

- Szevasz Kriszti. Terveztunk nagy gyorsan egy salat a Pistaval, remeljuk, hogy tetszeni fog. Sanit meg kell tartani, mert egy verbeli csatar, amilyen hianyzik a csapatnak. Hajra DAC, hajra pered.

Zoli 28.02.2006 7:50

 

- NEZEGETTEM A ZASZLOKAT HAT MIT MONDJAK - A MAGYAR ZASZLOT CSAK A 2 SZELEBE RAKNAK MAXIMUM; NEM A HOSSZABA. VAN PAR JO DARAB ES HA LENNE OLYAN MINT A REGI VOLT CSAK AZ 1 FELEN LENNE DUNASZERDAHELY A MASIKAN 4EVER DAC 1VEGEN MIND2FELOL A VAROS CIMER A MASIK VEGEN A CSESZLOVAK KUPA MIND2FELROL

Pista 27.02.2006 8:30

 

- Helo. Tetszik a salas jatek. Kuldok en is par tervet. Bocs, de nem 100szazalek minosegu, mert ket perce utottem ossze Paint-al. Az elso az a regi klasszikus terv, csak sajna a pontos szinosszeallitasra mar nem emlekszem, mert nekem sajna nem volt olyan regebbi dac salam, csak lattam. igy egy kis kreativitassal mas szinu lett. Persze a szinosszeallitason, szovegen es a csikok elhelyezkedesen lehet valtoztatni. Ez csak affele durva vazlat tolem. sokan kuldtek mar? ingyen salert biztos :)) ilyen a magyar ember, szereti a potyat:))))))))))))))))))))))) na sok sikert a saltervezesben. Tudod,milyen volt a regi sal? Ugyanolyan se volna rossz. Az az Isten ald meg a magyart feliratu.

pepe ivan 23.02.2006 15:54

 

 

 

 

 

- Küldök pár durva mintát a DAC sál elképzeléséhez:

Atos 23.02.2006 11:49

 

- Nagyon jó ötlet a sál készítése. Nem tudok szépen rajzolni, de lenne pár javaslatom: az egyik felén szerepelhetne az "FC DAC 1904" felirat. A sál mindkét végét díszítheté a DAC címere. Az alapszín természetesen sárga és kék valamilyen mintázatban. A másik felén lehetne a "DAC 4EVER" felirat. A felirat alatt szerepelhetnének a klub legnagyobb sikerei a dátummal (kupagyőzelmek). Az egyik (vagy mindkét) végén a sálnak szerepelhetne a város (és) vagy a csapat címere. Háttérnek jól nézne ki az egyik fekete-fehér háttérkép a weboldalról, amelyiken a stadion egy része látszik (wallpaper_dac001.jpg). Remélem tudtok belőle valamit hasznosítani. Én már alig várom a sál megjelenését!

Attila 23.02.2006 11:46

 

- hat rajzbol nem vagyok valami ugyes de mondjuk olyan hogy FOREVER DAC az egyik felen felen es a masikon meg AKKOR IS A DAC! Ha lesz sal okvetlen veszek, nekem mar van 2 az egyiket a mamam kototte a masikat meg az Arpus csinaltata majd megmondom neki hogy rajzoljon mert o ert az ilyen dolgokhoz. En is mar nezkedem a neten a zaszlokat akarnak valami nagyon jot talalni es DAC-ra atcsinalni Salba bele kene tenni meg a csehszlovak kupat is, az egyetlen buszkesegunket. DAC 4EVER felirat - az lenne az igazi !

Pista 21.02.2006 15:43

 

- már alig tudom kivárni az első tavaszi meccset...DAC-mezem már van, kellene hozzá még egy jó sál is (láttam a felhívást az oldalon). Remélem, hogy jönnek jó tervek. HAJRÁ DAC!!! HAJRÁ DAC!!! HAJRÁ DAC!!!

Leslie 21.02.2006 08:07

 

Dávid 20.02.2006