FÓRUM: Z ODKAZOVEJ SCHRÁNKY - FÓRUM: SZURKOLÓI ÜZENETEK - FAN FORUM: FROM OUR MAILBOX

 

Odkazy ohžadom budúcnosti DAC – A DAC jövőjével kapcsolatos üzenetek

 

ODKAZY FANڊIKOV - SZURKOLÓI ÜZENETEK:

 

- tény, hogy ez a csapat nincs a második liga szintjén, bár számomra érthetetlen, hogy miért. ha csak a neveket vennénk számításba, minimum a középmezőnyben lenne a helyünk. a játékosokból látszólag hiányzik valami: a DAC-szív, a küzdeni akarás a csapatért. szerintem nem lehet egy bunbakot talalni. kollektíven mindenki hibás. vezetőség, játékosok(főleg), edző(lényegében nem teljesitette az elvarasokat, bar az is igaz,hogy sz..bol nem lehet varat epiteni). nézzük a dolgok jó oldalát. egy ilyen hidegzuhany ráébreszt mindenkit arra, hogy a már pár éve fenttartott helyzet NEM JÓ (1.az őszi szezon elrontva, tavasszal meg futni az eredmény után,2.fél év után szélnek ereszteni a játékoskeretet). Pénz nélkül NEM LEHET FOCIT CSINALNI.

A legjobban a szurkolokkal lett kiszurva. ha azt látják a szurkolok, hogy hajt a csapat, kuzd, de sajnos veszit, akkor tudatositjak, hogy "most mi voltunk a gyengebbek". de ha azt látjak, hogy a jatekosok hitehagyottan támolyognak a pályán, elmegy a kedve az egésztől, leszedi a zászlókat, abbahagyja a dobolást, és ELMEGY HAZA.

a masik dolog: a vendegszurkoloknak a majomketrecben (t.i. vendégszektor) a helye. Jövőre pedig KUPÁT várok a csapatól. a 3.liga bajnoki kupáját, esetleg a Nyugat szlovakiai kupát (nem tudom pontosan, melyikben indulhatunk).

Pepe/Peter Ivan 15.05.2006 22:19

 

- "...a lelátón üldögélő Milan Albrechtnek – akit értesüléseink szerint a hazaiak vezérkara Mičinec utódjául szemelt ki..." ????? Nem tudnak megegyezni Mičenec-cel? Vagy ez már megint a vezetés egyik "nagyszerű" ötlete? Nem az edzővel van baj, hanem a játékosokkal. 16 fabábuval még senki sem nyert bajnokságot a zöld gyepen! Mindent meg kellene szerintem tenni, hogy itt maradjon.

Bognár Attila 15.05.2006 09:51

 

- DAC - Zlaté Moravce  1:2

Čo k tomu doda ? Hrôza a hanba. Takto necha zhumpžova  jeden klub, na to treba naozaj talent. Ja sa trénerovi Mičincovi nebudem čudova ak si zbalí kufre a na kilometre sa v budúcnosti Dunajskej Strede vyhne. Môže robi čo chce aj s Libom, keď  hráči na jeho pokyny kašlú. Ale čo robí vedenie klubu ???? Nikde žiadna odozva, žiadne vyhlásenia. Za tento stav je zodpovedný v prvom rade manažment a vedenie DAC-u. Prečo sa na stránke DAC-u nevyjadria k príspevkom fanúšikov? Asi ich nečítajú a kašlú na názory, aspoň zo slušnosti by mohli odpoveda. Ešte dobre, že na zápase boli aj fanú šikovia zo ZM... ešte aj návštevnos bola pod psa....Dúfam len v jedno, že sa nejako spamätáme lebo ak to takto pôjde ďalej aj v III. lige môžme to rovno zabali.

Berényi František, 15.05.2006 07:32

 

- Elolvasva a hozzászólásokat kicsit elment a kedvem. Igaz h Kobr mar nem a legfiatalabb játékos viszont szerintem nem az évei miatt kaptt egy ket potyát. Ha egy csapat kapusa állandó nyomás alatt áll(s ezalatt nem 90 percet,hanem az egész idei idényre gondolok),előbb csak nagy védések kötődnek a nevéhez,de későb az előtte ingadozó védelemből kifolyólag 100szazalék, h ő is hibázni fog(hisz ő is csak egy ember) DAC4ever

Földváry Isty 12.05.2006 14:15

 

- Chtěl bych v jméne všech fanoušků DAC poděkovat panovi J. Urbanovi sen. za darčeky, ktoré nám připravuje na domáce utkání! Doufám, že bude moci aj v příští sezone (to by znamenalo, že jeho syn zůstane u nás :-) Děkujeme Vám, pane Urbane!

László Tamás 09.05.2006 16:54

 

- Quo vadis, DAC?

Sziasztok!

"jani" engedd meg, hogy reagáljak a hozzászólásodra: igazad van, minden DAC-drukkernek kötelessége, hogy támogassa kedvenc csapatát. És meg is teszi: minden második héten 60 koronát belead a klub kasszájába! Azt azért ne várja tőlem (meg a többi drukkertől se!) senki, hogy a klubban egyébként fizetett menedzser helyett majd én telefonálgassam körbe a cégeket, vállalkozókat, meg hozzak szponzort. A másik dolog: aki itt "kritizál", az nem ócsároló, hanem ha megfigyelted, építő kritikát fogalmaz meg. És a kettő nem ugyanaz! Azzal mindenképpen egyetértek, hogy igenis meg kell szervezni egy találkozót "vezetőség"-csapat-szurkolók felállásban.

Újból kérdezem, immár sokadszor: mi a véleménye a vezetőségnek a kialakult helyzetről? [nem az edzőt kérdezem, akinek a nyilatkozata minden meccs után hallható, és akit mélységesen tisztelek!!!!] Tisztelt elnökség! Elgondolkoztak már azon, mi lesz a DACcal? Vagy ez a kérdés "csak" minket, szurkolókat érdekel? Ki (lesz) a felelős a kiesésért? Majd megint az edző????????? Őt viszont nem hagyjuk besározni!!!! T. Mičinec úr a kislábujjával százszor többet tett és tesz ma is a DAC-ért, mint a magát vezetőségnek nevező alakulat! Nincs lelkiismeretfurdalásuk, hogy idáig süllyesztettek egy fénylő (sajnos már csak) múlttal rendelkező csapatot? És nem is akármelyiket, hanem a MI DACunkat?

Az új menedzsernek sok sikert kívánok a munkájához! Remélem, ki fog lógni a mostani "vezetőségből"! Egyébként: inkább az üzleti életben elért eredményeire legyen büszke [de most közgázos diákként ez ugye nehéz :-) ], mint arra, hogy edzői képesítése van! Ide nem edzőt kerestek, hanem menedzsert! Nem kell senki, aki megmondja az edzőnek, hogy mit hogyan kell csinálnia!!!!!!!! Szóval személy szerint én is nagy vihart várok. De nagyon remélem, hogy nem csak az öltözőben fog tombolni, hanem néhány emelettel feljebb is!!!!

Pán tréner, mi Vám veríme (ja osobne verím už iba Vám!), neopúšajte nás! A nenechajte, aby našich talentovaných mladých hráčov pustili do vetra! Verím, že si spravíte všetko, čo je vo Vašich silách!

Egyszer s mindenkorra új alapokra kell helyezni a DAC-ot (ezt hallgatjuk már vagy 10 éve). Úgy látszik, most érkezett el az ideje. Itt most és az elkövetkező hetekben-hónapokban, valóban a lét lesz a tét!

AKKOR IS A DAC! HAJRÁ DAC!

László Tamás 09.05.2006 14:34

 

- Hát vége van. Elég szomorú eredmeny még szomorubb játék után. Csalodtam Micinec edzöben is,mivel mindenki látta Buka Palinak nem jo a hátvéd posztja, hasonloan Domik Attilanak sem. Medgyes kevés lehetőséget kap, pedig nyugotan megjaszhatna a bal hatvéd szerepét, Domik pedik feljebb mehetne egy alakzattal. A kapitanyunk pedig szörnyü egy lassu ember. na es itt van még Urban is,aki szinten keveset van jatszatva. Ezeknek a jatekosknakegyebként sem szivügye a Dac. Persze van nehany kivetel is akikröl elhiszem h nem mindegy (pl.Domik,Buka,Medgyes,Egri,Csölle),tehat a saját nevelésű játékosok. Szereznünk kéne egy vérbeli csatárt is (Herczeg Mikósra meg emlekszünk),Viszont gondolkodás nélkül megkéne vállnunk Hadviger,Drobny,Zich,Kundra,Sani,Rajevic és Reza személyétől.Rohovsky pedig fel evre van csak lekötve tehat tuti elmegy (ez mar 8 tavozo lenne),viszont bizom abban,h Kobr nem hagyja el a gárdát.Hát: cifra egy év vár ránk. Dac4ever

Ifj.Földváry István 05.05.2006 14:14

 

- je to velka skoda ale toto sa dalo cakat na fungovanie klubu treba viac ako len cakat na miliony z neba.V klube uz minimalne 10 rokov nefungovali nasledovne veci:

1; ZIADNE ZAZEMIE CIZE SPONZORSTVO OD PODNIKATELOV Z MESTA A SIROKEHO OKOLIA

2;VELKE PRESTRIEDANIE V HRACSKOM KADRY ZIADNA SUHRA ZDRAVE JADRO TYMU.

3;VYSTRIEDALO SA VELMI VELA TRENEROV TREBA POZRIET POSLEDNY ROK Z COHO NEMA MUZSTVO ZIADNU TVAR NA IHRISKU HRA NEBAVI DIVAKA Z COHO VYPLIVA UBUDANIE DIVACKEHO ZAUJMU.

JEDNA VEC CO V TOMTO KLUBE FUNGUJE NA 100 PERCENT JE INTERNETOVA STRANKA KLUBU!!!!

NAD TYMTO VSETKYM BY SA MALO ZAMYSLIET CELE VEDENIE LEBO Z PODPORY MESTA SA NEDA ROBIT FUTBAL NA PROFESIONALNEJ UROVNI ON SAM NEMOZE ZIVIT NAS KRASNY KLUB KTORY MA TRADICIU NIE LEN U NAS!!!VED AJ V SOBOTU NA ZAPASE BOL NAS NIEKDAJSI USPESNI TRENER V SUCASTNOSTI TRENUJE CESKU 21 PAN "SKORPIL" URCITE AJ ON KRUTIL S HLAVOU CO SA STALO Z DAC!!!!AK O ROK NEPOSTUPIME A NEUTVORIA FUNKCIONARY ASPON STANDARTNE DLHODOBE FUNGOVANIE KLUBU NEMA TO VYZNAM TAHAT SA SPAT!! HAJRA DAC JA TI DRZIM PALCE NA NOVOZRODENIE LEBO IBA TO MOZE POMOCT!!!! FOREVER DAC

Štefan Kubicsek/snnop24, Tešedíkovo 02.05.2006 23:01

 

- uz je to tu 3 respektivne 2 liga caka dozrelo to!! *1904

Aj ja som bol na zapase ale o zachranu sa takto nehra!! 2 roky sme to este dokazali ale tento rok nas uz caka ustup o triedu ak sa o rok nevratime tak to bude zanik DAC!!!! A to bude velka skoda mesto same nemoze podporovat klub to je prva vec za rok sa tu nemoze vystriedat 5 trenerov DRUHA VEC, a ked uz doneseme hracov zo zahranicia mali by byt o 100 percent lepsi zial ja to tak nevidim cest vinimkam SANI;ROHOVSKY akotak URBAN!

Štefan Kubicsek/snnop24, Tešedíkovo 02.05.2006 21:09

 

- A jo leveshez is jo hazzavalok kellenek, es ahhoz meg penz. Ez a focira is ervenyes, mar a Puskas mondta "kis penz kis foci, nagy penz nagy foci." Szinte csoda, hogy ilyen anyagi korulmenyek kozott eddig is a 2. vonalban szerepelt a DAC. Ha mindenki, aki itt kritizal inkabb egy kicsit elgondolkodna, hogy tudna segiteni a DACon, talan tovabb lennenk es jobban alnank. Hozzunk szponzorokat, szollitsuk meg a nagybacsijainkat, szponzoraljak a mi DACunkat. Kozos osszefogassal kijutattjuk a szeretett klubunkat a katyubol! Szerintem is felevente hivjunk ossze egy talalkat a vezetessel es edzokkel, jatekosokkal, ott mindenki nem csak velemennyel de otlettel is eloalhat. akkor is a DAC!

jani 02.05.2006 14:55

 

- DAC - Rimavská Sobota  0 : 3 !!! človek si nechce pripusti, že toto sa mohlo sta na štadióne, ktorý je 3 najväčší na Slovensku. Na štadione, ktorý praskal vo švíkoch, keď bol plný pri zápasoch vo federálnej lige. Kde hrali mužstvá ako Bayern Mníchov, Sparta Praha a pod. A teraz? čaká nás III. liga.  Čo robí vedenie ????  Nehovorím o trénerovi, ten nedá  dobré mužstvo dokopy za pár mesiacov !!! Čo robí manažment ???  Odpovie mi na to niekto ??  Tréner Mičinec si môže aj dušu vypžu ale ak v kádri máme takých, ktorých nikde inde nechcú a ktorí možno čakajú len na skončenie hosovania  v DAC - e,  čo s takými ??? Nemáme dos  talentovaných a hlavne zanietených mladých hráčov ??? Takých, ktorí si úspechy svojho mužstva berú za svoje?  Ktorí pre úspechy  DAC-u vypžujú aj svoju dušu ??  Verím však, že môj, nᚠDAC sa dostane z tejto priepasti v ktorej sa teraz nachádza, začne sa budova nové mužstvo, ktoré privedie DAC na piedestál slávy tam kde patril a myslím si, že aj v budúcnosti bude patri. Prvý polčas ešte ako tak ušiel, v druhom sme začali hra ako keby sme mali náskok aspoň troj gólový. Klobúk dole pred Rim. Sobotou, vylúčenie len zmobilizovalo ich sily a hrali tak ako mali hra naši. Mám však rád DAC, je to nᚠDAC !!! Na ďalšie zápasy pôjdem a budem fandi aj keď nás čaká III- liga. Len dúfam, že o rok sme spä lebo ak nie tak to je koniec futbalu na Žitnom ostrove.

Berényi František 02.05.2006 10:26

 

- hallottam, hogy a pozsonyi Rapid nem akar feljutni, majd kiderül. Hogy mi lenne jobb, bentmaradni nagy szerencsével, vergődni mint hal a part szélén még egypár évig és aztán lehet, hogy úgyis kiesnénk, vagy kiesni most és visszajutni akkor, amikor már tényleg van egy jó csapatunk, mondjuk 1-2 év múlva? Az is lehet, hogy jó csapattal két év alatt két osztályt is tudnánk ugrani. Minden csak pénz kérdése. Ha lesz sok, akkor lesz újra jó foci, ha meg nem lesz, akkor meg mit akarunk? A mai foci már erről (is) szól. Az új menedzsernek ez lesz az egyik legfontosabb feladata, amihez majd szorítok neki és sok energiát és kitartást kívánok. Nem kell félni a 3. lkigátol sem, ha tenniakaró emberek irányítják a csapatot, úgyis visszajutunk, és egy estleges bentmaradás sem old meg hosszútávon mindent.En úgy saccolom, hogy egy kb. 3 év múlva a DAC egy zakatoló gőzmozdony lesz, ahol remegő lábú vendégjátékosok fognak leszállni a buszokról a meccsek előtt. De addig még sok víz lefolyik majd a Dunán. HAJRÁ DAC!!!

Fekete Laci 02.05.2006 09:40

 

- Podža mňa má na vypadnutí neodškriepitežný podiel vedenie klubu. Tak ako vo fabrikach zodpoveda za hospodarske vysleky riaditel a manažment. Aj keď uznávam, že v športe sa ažko dopredu plánuje zisk, ale kto minulé leto rozpustil úspšené mužstvo, potom počas jesene privážalo hráčov, ktorých inde nechceli? Kto čakal od Kunu, aby po týždni prípravy dosahoval s mužstvom úspechy? Kto menil trénerov ako na bežiacom páse, a keď konečne prišiel jeden (Zako), pod ktorým boli výsledky aj hra mala akú-takú fazónu, a ktorého aj sami hráči uznávali, tak ho poslali preč? V zime deklarovali boj o záchranu a pustili jediného srdciara Olejníka, ani Straku nenahradili. Tréner Mičinec, ktorý by si podža mňa zaslúžil večný čestné členstvo v našom klube, nemôže z tohto mužstva viac dosta. Jednoducho na to nemajú. Určite ich neposiela na ihrisko s tým, aby prehrali, a aj sami hráči sa snažia, bojonvos im nechýbala, ale jednoducho na viac nemajú, nedokážu hra pekne aj vyhráva. Žiaž, oni nedokážu ani jedno... Občas vyhrajú, ale to je v tejto situácii málo a bude málo aj v budúcej sezóne v tretej lige. Vôbec si nemyslím, že by sme s týmito hráčmi na rok v pohodoe vyhrali tretiu ligu. Treba oživi DAC srdce, da šancu mladým hráčom z kádra aj z okolia a by trpezlivý. Tak, ako sa rodilo naše zázračné mužstvo pred vyše 25 rokmi, tak bude treba aj teraz. Bez peňazí to inak nepôjde. Chcel by som vyjadri svoj názr na hráčov, ktorí by tu mali zosta: určite Ďurica, Belkovics, Egri, Medgyes, len Ďurica nemôže tožko faulova, lebo v sobotu ho mohli aj vylúči, už mal jednu žltú. Urban je talent, pred Škorpilom treénerom ČR do 21 sa chcel vytiahnu, podža mňa mu nesedí post na kraji a mal by hra v strede. Kundra nažavo, nie v strede. Hviezdou mužstva bude Buka,a le nie v obrane, ale na kraji ako falošné krídlo. Csolle tvrdý nekompromisný obranca v strede obrany, škoda, že máme slabých krajných obrancov a on sám v strede nestíha všetko čisti. Ale je vežký bojovník a navyše je náš. Mečiar je dobrý aj Barmoš sa ukazoval sžubne, škoda zranenia, oni mohli by nepriepustná obrana. Zvedavý som na Tomasovicsa a Rajeviča, sú ešte mladý, podža trénera taleentovaný, nech veža hrajú do konca súaže a získavajú skúsenosti. Kobr je tiež srdciar, ale v sobotu mal prsty v každom góle. V 34 je v najlepšom veku, treba ho ponecha, bude jeden z najlepších v 3.lige. Hadviger by nemal hra v strede ale na kraji obrany, nestačí už obeha celý stred. Aj ja som čakal viac od Rohovského, tréner o ňom hovoril pred jarou pekne, možno to naneho zaposobilo zle a neuniesol tlak. K nim treba hracov z DAC, ktori hrajú v okolí v nižších súažiach, po dobrej tvrdej príprave naberú kondíciu a budú za DAC bojova oveža viac, ako ostatní, čo tu len dožívajú. Na jesen by sme mohli hra: Kobr-Mečiar,Csolle,Barmoš,Medgyes(Zich –Buka,Urban,Rajevič, Kundra-Belkovics, Ďurica, nahradnici Egri, Tomasovics, Rohovský a ešte noví hráči z okolia. Mohli by prís pomôc aj 1-2 naši skúsený hráči ako Szkukalek a Neméth Krisztián, to by bolo super! Držím palce, aby sme sa čo najskôr vrátili aspoň do 2.ligy a chodilo opä veža divákov.

Miklós Tibor 01.05.2006 22:34

 

- Ez nem a vég, ez kell hogy legyen a kezdet. Számomra az István, a király a legzebb darab, ott énekli István apja sírja felett „...oly mérhetetlen bánat szállt reám!", amit itt is olvstam, de egy másik részben a kórus énekli „felkelt a napunk" (ezt biztosan mindenki ismri). Bízzunk benne, a DAC is megtalálja a maga megfelelö útját és ujra felkel számunkra a nap. Szüksges lesz egy olyan edzö, aki ismeri a klub és a környék specifikumait és játékosait, hogy kilakítson egy 10-12 fös stabil keretet, saját nevelt és a régióból való játékosokból. Ezekhez, persze, szükség lesz egypár tapasztalt focistára is. Egy dolgot szeretnék javasolni: azt veszem észre, sok szurkoló rendszeresen megírja véleményét. Kíváncsi lennék, a vezetés hallgat-e az ö szavukra. Szerintm nem, és ezen változtahtatna egy rendszeres fórum, pl. minden félidény végén. Ezeken ki lehetne értékelni a csapat szereplését és biztosan sok kérdés is összejönne a vezetök, edzök és játékosok felé.

Ing. Molnár Z. 01.05.2006 08:57

 

- Je to skoda, ale suhlasim ze treba zacat mysliet smerom dopredu. Hlavne sa poucit z chyb kvoli ktorym sme sa dostali tam kam sme sa dostali. Treba asi zmenit vedenie. Uz len kvoli tomu ze sa im nepodarilo splnit svoje predsavzatia, zachranit DAC v tejto sutazi. Naschval nepisem v druhej lige lebo na papieri budeme v druhej lige aj buduci rok, len vsetci vieme co bude realita. Ale nie je to len vo vedeni.Oni predsa za hracov behat a hrat nemozu.

Dovolte k niektorym hracom aspon moje kratke postrehy:
BELKOVICS -jednoznacne velky talent, snazivy
ROHOVSKY -v priprave jeden z najlepsich, v lige pre mna osobne najvacsie sklamanie a myslim si ze podobneho nazoru by bol aj trener Micinec
DURICA -ak na sebe bude makat,bude mat na prvu ligu
URBAN -najhorsi hrac v kadri, nespravi 10 metrov s loptou bez toho aby nespadol alebo nehodil sa o zem!!!!
MECIAR -skoda ze si nevie udrzat stabilnu formu bola by z neho urcite opora obrany, ale pre mna urcite patri k tej kvalitnejsej casti kadra.

KOBR -snazi sa ale roky neoklame, uz to nie je ono a bolo to vidiet pri niektorych zbytocnych goloch
EGRI -dalsi velky talent,musi na sebe popracovat, skoda ze je casto zraneny
- dufam ze sa vedeniu (ci uz tomu istemu alebo novemu) podari dostat DAC naspat do vyssej sutaze. Uz len kvoli historii si to zasluzi. Budem drzat palce!
este postreh k trenerovi Micincovi: nemal lahku poziciu,musel vlastne skladat muzstvo odznova, zazraky sa cakat nedali. Nepripisoval by som vypadnutie na jeho triko. Jedno je iste, meno MICINEC bude pre DAC vzdy znamenat vela, aj ked sa mu teraz nepodarilo to v co sme dufali!!!
s pozdravom Peter R. 30.04.2006 22:21

 

- Prečo smútime? Kto reálne rozmýslal a sledoval prípravné zápasy terajšieho DAC-u musel by na 3-ligu pripravený. Kristián to vystihol presne a trafil klinec po hlavičke vo svojom komentári citujem ak sa vedenie rozhodne stava mužstvo na nastávajúcu sezónu tak pre niekožkých hráčov bol zápas s Rimavskou asi posledný. Ja len dodávam ,že musí by posledný konečne tu už nedržme futbalistov ktorý sa nikde inde nezmestia do kádrov a u nás nám fanúšikom pijú nervy svojim prístupom.

Peter Žák 30.04.2006 13:21

 

- nikomu neprajem, aby prezil to, co sme prezili my, dunajskostredski fanusikovia. pred nasimi ocami zomieralo muzstvo, co dosiaholo nenapodnovatelne uspechy (mesto s 25 000 obyvatelmi vyhrat ceskoslovensky pohar, skoro vyhrat ligu, hrat pohar UEFA s Bayernom). Albert je ozajstny 4rocny chlapcek z materskej podla toho, co predviedol. DAC navzdy! Ozajstni fanusikovia ta nikdy neopustaju... DAC *1904 - 2006+

skalny 29.04.2006 23:22 (prevzaté z www.profutbal.sk)

 

- je velka skoda ze taky klub ako dac opusta po tolkych rokoch vrcholovy futbal dufam ze preco sa tak stalo v klube spravne rozanalyzuju a o rok sa dac vrati kam patri

dac 29.04.2006 22:15 (prevzaté z www.profutbal.sk)

 

- Szombaton DAC-R.Szombat vissza kell nekik adni az 1998-as kiejtest, epp ellenuk kaptunk ki itthon es dolt el vegleg a kieses. Pedig azelott mennyit segitettunk nekik kolcsonjatekosokkal. Remelem, sokan leszunk es buzditasunkkal segitunk a csapatnak. Jo lenne megelozni legalabb a Humennet es az Artmediaval megegyzeni, adja at nekunk a Rapid indulasi jogat. Hajra DAC!

Bela 28.04.2006 09:03

 

- TEGNAP PERED-DAC B 4:1, DE LEHETET VOLNA TOBB IS HA NEM A HORVATH TIBI VAN A KAPUBAN. NAGYON JOL VEDET SZERINTEM MEGERNE JOVORE AZ A CSAPATBAN JATSZATNI FIATAL ES TENLEG JOL VEDET. A CSAPATBOL CSAK MEDGYES VOLT, NEM VOLT VALAMI JO PASZBAN.

Pista 27.04.2006 07:29

 

- no aspon nejaka nadej ale treba verit az do konca. Myslim ze teraz hrate s Rimavskou - vykopte ich z ihriska oni nas vykopali a este sa na nas aj smiali, vsak ved potom co bolo - vraj ze sme predali zapas! takze treba im to vratit aj s urokmi

Roman Jurko 25.04.2006 11:51

 

- Meg kell nyerni mind a 6 meccset azt a tobbi mar a szerencsen mulik! De azert jo lenne ha osze jonne! Kundra meg megserult kar erte. Tegnap az 1 haverom uzleteben volt valami Bacsi figura es dicsekette hogy van ujra penz.Hat ha mar ok szereztek nekunk is muszaj. Remelem sokan lesznek szombaton. Remelem SANI marad jo par evig mert meg kezd paradezni csek legyen 20 foknal melegeb mert neki a tuzo nap az igazi!!!

Pista 25.04.2006 9:45

 

- mindenhol azt lehet olvasni, hogy olyan játékosok kellenek a DAC-ba,akik a Csallóközből származnak, mert ők odateszik magukat a klubért. Hogy nem külföldi játékosok kellenek és nem olyanok, akiket már minden klub elküldött,mert ök nem szívből játszanak. Akkor felmerül a kérdés, hogy a tisztelt vezetőség miért hozott ide 2 jugoszláv focistát? Miért adnak nekik lakást és havi fix 700 eurós fizetést !!! +prémiumok, ha mindig a kispadon ülnek=nincs szükség rájuk. De azért fel a fejjel és hajrá, mert a DAC mi vagyunk, csak azt nem tudom, hogy ők kik!

Boráros Tamás 24.04.2006 19:30

 

- DAC-Michalovce:

Ezen a meccsen is megmutatkozott, hogy a csapat belefér a 2. liga keretébe. Sajnos az ősz borzasztóan sikerült, ezért ez már kevés lesz a bentmaradásra (de ne legyen igazam!!!). A vezetőségnek minden képpen meg kellene tartania az edzőket, és azokat a játékosokat, akik szívvel lélekkel küzdenek a csapatért. Csallóközi tehetséges fiatalokkal feltöltve még a keretet vissza lehet jutni a 2. ligába, de ezt még a következő szezonban, mert különben könnyen úgy járhatunk mind az 1. ligával. Sok sikert a fiúknak a hátralévő meccseken! Amíg matematikai esélyünk van, addig meg kell próbálni a lehetetlent is (6 meccs 18 pont)!

ATTILA 24.04.2006 16:06

- Gratulujem pán tréner k výazstvu a aj chlapcom. Už sme to vežmi potrebovali. Dúfam, že obdobný výsledok sa zrodí aj v zápase DAC - Rimavská Sobota.

Fece 24.04.2006 11:00

 

- GYOZELEM REMELEM MEG MINDIG NEM KESO. A Rapidal nem lehetne meg1ezni hogy nekunk adgyak el a licencet? Az uj Managernek jok az elkebzelesei.

Pista 24.04.2006 10:50

 

- Gratulujem novému manažérovi DAC- u k jeho zvoleniu do funkcie. Verím, že pre nᚠklub urobí len to najlepšie, ako po profesionálnej t ak aj finančnej stránke. Zároveň sa chcem spýta aký má názor na vyradenie Rajeviča na 4 zápasy futbalovým zväzom. Bol som na danom zápase bolo to len na žltú kartu a nie na červenú. Ďalšia otázka ako vidí ďalšie pôsobenie trénere pána Mičinca  v našom klube po  skončení ligy. Ďakujem.

Fece 21.04.2006 12:56

 

- Dobojované!!! Dúfali sme, ale sklamali ste ! Teraz už len dúfam , že to neznamená koniec futbalu v Dunajskej. Pravdupovediac toho to sa obávam viac ako vypadnutia do 3 Mám pocit, že mesto so sponzoringom končí takže začne obdobie letargizmu, stagnácie a to je horšie ako sklznutie do suterénu slovenského futbalu. Ak niekto hovorí, že budeme stava na odchovancoch tak to sa už teraz pripravujte na niššie divízie, lebo s mládežou sa možno až teraz začalo intenzívnejšie pracova. Alebo? Budeme naivný? Budeme si namyšla , že tento mančaft zostane pokope a na budúci rok prejdeme bez straty korunky 3.ligu ? Hmm...Ten kyslí výraz na mojej tvári si môžte predstavi.Jednoducho tomu neverím možno ak tak napr. vyhrám na športke ....

skalný fans Peter 19.04.2006 15:57

 

- Sziasztok!

Hát valóban nagyon úgy néz ki, itt a vége... Legalábbis egy időre...  Olyat nem lehet csinálni, hogy csak a vezetőség esik ki, a csapat az marad? Mert a szakmai stáb NEM ÉRDEMLI EZT! (OK, tudom ez sport, nem kívánságműsor!) Viszont a jövővel kapcsolatban lenne néhány kérdésem a "vezetőség" felé:

- ezután is 60,-Sk egységes belépőjegyek lesznek? így biztos megszerettetik a gyerekekkel a focit és a DAC-ot!

- ezután is "így felemelik a hangjukat", ha sérelem ér bennünket, mint eddig? -pl. Eperjes, Slovan elleni meccsek, sőt ott még a drukkerek is kiélhették magukat rajtunk! Kikérem magamnak -sőt, elsősorban SZLOVÁK NEMZETISÉGŰ JÁTÉKOSAINK NEVÉBEN -, hogy a már sokadik ilyen "cirkusz" után a vezetőség hallgat!!! A DAC-drukkerek példát mutattak ősszel! Vagy "nekik" ez mindegy? Az viszont azt jelentené, hogy "ők" valóban olyan alakok, amiket kiabáltak rájuk...

- a következő szezonnak is ugyanazzal a főszponzorral vágunk neki, akivel a mostanit kezdtük? [minden tiszteletem DS város vezetőségének, de ők elsősorban talán mégse foci-mecénások]. Ezzel kapcsolatban -megszólította a DAC-ból valaki KOMOLYAN mondjuk a magyar "multikat"? pl. a MOL-t (nem a Slovnaftot, habár az övék!!!!!) vagy az OTP-t? Kezdeményeztek találkozókat a környék vállalkozóival?

- felvázolnák nekünk, milyen jövőképpel rendelkeznek a DAC-cal kapcsolatban? Mondjuk rövid és középtávon? Megint mindenkit ki akarnak rúgni (mint ezt már nagyon jól megtanulták az utóbbi években), csak ők maradhassanak? Akárhogy is sok van még hátra ebből a szezonból, azért jelezni lehetne (KÉNE!!!) a csapat és szakmai stáb felé, hogy számítanak-e rájuk, vagy a szezon után keressenek új állást maguknak. Személy szerint (de azt hiszem, ezt írhatom többes számban-szeretném, ha reagálnátok rá) SZERETNÉM(NK) HA MIČINEC EDZŐ FOLYTATHATNÁ A MEGKEZDETT MUNKÁT és a csapat is nem úgy "erősödne meg", mint az utóbbi fél-szezon végeken szokott...

AKKOR IS A DAC!!! HAJRÁ FIÚK, NE ADJUK OLCSÓN A BŐRÜNKET!

-hofi- 19.04.2006 09:53

 

- Takže je dobojované !!!!!!

Od roku 1987 som chodieval na zápasy DAC, sprv ako skalný fanúšik, zachrípnutý od kričania a povzbudzovania, neskôr s dcérou .... už pokžudnejšie. Pamätám sa na plný štadión, praskajúci vo švíkoch od tožkých fanúšikov. Nemyslel som si, že takto dopadneme, ale čo už. Vždy sme boli tŕňom v oku pre ostatné kluby a  možno aj pre SFZ. Pán tréner Mičinec, som Vám však vdačný za to čo ste urobili pre toto mužstvo aj ako hráč a teraz ako tréner. Viem, že máte tento klub rád. Len sa modlím aby ste u nás zostali a vybudovali lepšie mužstvo a v budúcnosti doviedli k víazstvám, ktoré si zaslúži. Len aby to nebolo až keď budem na dôchodku. Káder máme dobrý, začína sa zohráva, treba v tom pokračova. Pre vedenie:  nepozera sa len na vlastný osoch, robi pre DAC všetko čo je vo vašich silách. Trénera si ponecha !!!!! A treba ešte zabojova, znepríjemni ostaným život keď odís tak so vztýčenou hlavou. Zato na zápasy v III . lige pôjdem a budem povzbudzova a žiadam ostatných aby sa pridali a na DAC nezanevreli ako poniektorí po vypadnutí do II. ligy.

Hajrá DAC !!!!!!!

Fece 19.04.2006 08:07

 

- VEGE VAN FIUK! ELBUCSUZTUNK!

Fiuk,legalabb legyen szep a bucsu es minel tobb csapatnak keseritsuk meg a dolgat...

Egyet uzennék a vezetosegnek:

Foggal-korommel harcoljanak azért, hogy:

-a kovetkezo szezonra tokeeros befektetot talajanak !!!!!!!!

-mindenkeppen TARTSAK EGYUTT (!!!!!!!) a jelenlegi csapatot + az EDZOT, ha kell emeljek a fizetest a JOL TELEJSITO jatekosoknak

-igyekezennek megerositeni a keretet,hogy jovore elso helyen vegezzunk es visszajussunk

-drasztikusan csokkentsek a jegyarakat, hogy azert nezok is legyenek a harmadosztalyu meccseken

a birokrol pedig csak annyit, hogy EZ A SZLOVAKIAI REALITAS, nem a valosagshow-k

CSALLOKOZI BEFEKTETOK: MENTSETEK MEG A DAC-OT!

Pepe/dacfun 18.04.2006 21:01