Krátko o Bénes Lacusovi
Rozprávať o tom, prečo neskončil u nás, je dnes už zbytočné. Všetko je tak, ako má byť. DAC je už niekoľko desaťročí priam macošský k vlastným odchovancom a ktovie, ako by dopadol Bénes po príchode k nám. Niekde totiž rozhoduje kvalita, kým my tu už desaťročia aj o tom najväčšom talente hovoríme, ako o dedinskom futbalistovi a na druhej strane dávame šancu deckám zazobancov, vplyvných nímandov a nevyzretým mladíkom, lebo ide o kamošovho syna ... Na to sme experti... Lacko Bénes sa raketovo zaradil do európskej futbalovej mapy a excelentným výkonom sa katapultoval... no, je na ňom kam... Dnes je aj našou pýchou, bez ohľadu na to, aká bola jeho cesta a aký dres dnes oblieka. Vďaka Žilinčanom, ktorý nad jeho zjavným talentom nepolemizovali a dali mu šancu aká mu patrí. Ja som osobne naňho veľmi hrdý. Kvôli takýmto chvíľam sa oplatí písať o futbale!
Krátko o Bénes Lacusovi
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Re: Krátko o Bénes Lacusovi
Teljes egyetértés !!!
Tudni kell várni,csendben maradni ,és idöben lépni.Mert a türelem a mi erényünk. És nem bocsájtunk meg soha senkinek. Majd isten megbocsájt. "Keresztapa: Vito Corleone és Michael Corleone párbeszéde"
- fanfan
- Platinum Boarder
- Hozzászólás: 2429
Re: Krátko o Bénes Lacusovi
Azthiszem a RK-ZA meccsen a tv-s kommentator vendege (nem ugrik be ki volt az) agyonra dicserte Benest...hogy olyan stilusu jatekos amilyenbol szlovakian nem igazan van...picit bovebben is kifejtette,lenyeg hogy jo volt hallani...szurkolok neki...
- kovacs81
- Junior Boarder
- Hozzászólás: 79
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1